Privacy - PedicureKoning

Title
Ga naar de inhoud

Privacy


Privacyverklaring
 
Laatst aangepast 26 mei 2020
 
 

Inleiding
 
PedicureKoning (hierna: ‘wij’ of ‘PedicureKoning’) hecht waarde aan de privacy van alle klanten van PedicureKoning en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die met ons wordt gedeeld vertrouwelijk wordt behandeld. In deze privacyverklaring leggen we uit waarom en op welke manier we uw persoonsgegevens verwerken. Wanneer u in behandeling gaat bij PedicureKoning geeft u aan akkoord te zijn met de voorwaarden.
 
 
Heeft u alsnog vragen over hoe we met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan contact met ons op via info@pedicurekoning.nl of 06 480 904 01.
 
 

Met wie heeft u te maken?
 
PedicureKoning is een bedrijf dat uitsluitend ambulant werkt. Dit betekent dat u een afspraak maakt en de behandeling bij u thuis plaats vindt. Mijn naam is Iris. Naast mijn werk als verpleegkundige werk ik zelfstandig als pedicure.
 
 

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
 

Gegevens die door u worden verstrekt
 
Wij verzamelen uw NAW-gegevens. Dit houdt in dat uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventuele andere contactgegevens worden bewaard.
 

Gegevens over de behandeling
 
Wanneer u in behandeling bent bij PedicureKoning wordt er door ons bijgehouden welke handelingen zijn verricht tijdens de behandeling.
 

Gegevens die wij automatisch verzamelen
 
Tevens worden gegevens verzameld op basis van uw bezoek aan onze website. Wij verzamelen bijvoorbeeld de datum en tijd van uw bezoek aan onze website.
 
 

Waarom verwerken wij uw persoonsgegevens
 
Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doelen. Uw NAW-gegevens zijn nodig om met u in contact te blijven. Gegevens over de behandeling zijn belangrijk om bij te houden, zodat wij weten wat er in het verleden voor behandeling heeft plaatsgevonden en hierdoor kunnen wij zien of er veranderingen hebben plaatsgevonden.
 
 

Inzage
 
U mag uiteraard inzien welke persoonsgegevens we van u verwerken. Mocht u hier vragen over hebben dan geven wij hier graag antwoord op.
 
 

Correctie
 
Kloppen de gegevens die PedicureKoning van u heeft niet? Laat het ons weten, dan passen wij dit aan.
 
 

Bewaartermijn
 
Uw persoonsgegevens worden bewaard tot een jaar na uw laatste afspraak. Mocht u binnen dit jaar opnieuw een afspraak willen maken, dan pakken wij uw gegevens er weer bij. Is het langer dan een jaar geleden dat wij elkaar voor het laatst hebben gezien, dan zullen de gegevens opnieuw worden verzameld.

Terug naar de inhoud